Wimpers

Wil jij ook meer nadruk op je wimpers? Kies dan voor wimperextensions bij Berino. We gebruiken de zeer natuurlijke en betrouwbare “One by one” techniek.

One by one wimperextensions

Met de speciale One by One techniek wordt er één wimperhaartje op elke wimper geplaatst, met als resultaat een zeer natuurlijke look. Er is keuze uit vele verschillende soorten wimperhaartjes, die allen variëren in lengte en krul. Het resultaat is een zeer natuurlijke look.
De wimpersextensions blijven tussen de 6 en 8 weken lang zitten. Make-up is niet meer nodig, wat je een hoop tijd zal besparen.

“De wimperextensions geven mij een zeer natuurlijke look. Ik draag veel minder make-up en het bespaard me een hoop tijd”

De voordelen van wimperextensions

Naast een prachtige look bieden de wimperextensions met de one by one techniek vele voordelen.

  • Zonder make-up zie je er erg verzorgd uit
  • Het bespaard je tijd;
  • Geen beschadiging van je eigen wimpers;
  • Geen pijn bij het zetten van je extensions.

Prijs
De prijs voor het laten zetten van wimperextensions is € 65,-. Voor het bijvullen brengen we de volgende kosten in rekening:
Bijvullen binnen 2 weken € 27,50
Bijvullen binnen 3 weken € 37,50
Bijvullen binnen 4 weken € 47,50

Lash Lifting

Wil je een mooie oogopslag zonder mascara?
Lash Lifting is een professionele wimperlifting, die de natuurlijke wimper lift. De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Hierdoor behouden de wimpers deze vorm ongeveer 6 weken.
Lash Lifiting kan worden toegepast op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Mascara’s en wimperkrultangen zijn dus niet meer nodig!

Prijs: € 62,50
Dit is incl. het verven van de boven wimpers.

0566-620233
info@berino.nl

Maak online een afspraak

Maak direct online een afspraak

Maak een afspraak