Japanese Headspa

Een Japanese Headspa behandeling bij Berino

Bij Berino in Grou bieden wij een Japanese headspa behandeling aan om problemen op de hoofdhuid te constateren en te behandelen terwijl we tegelijk de ontspanning bieden. De gezondheid van jouw haar is een weerspiegeling van de hoofdhuid. Ontspan met massages terwijl wij je hoofdhuid genezen.

WAT HOUDT de BEHANDELING IN:

Wij beginnen de behandeling met het maken van een hoofdhuidscan doormiddel van een mediscoop. Hiermee maken wij een analyse van de hoofdhuid en brengen wij de conditie van jouw haar in beeld. Vervolgens start de behandeling en kom jij te liggen in onze Japanese Headspa. De hoofdhuid wordt intensief gereinigd en gezuiverd waardoor de ophoping van restproducten worden verwijderd.

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van stoom, waardoor de poriën open gaan staan en jouw hoofdhuid goed kan ademen. We voegen vervolgens een vitaminecocktail/masker toe, op basis van wat jouw haar en hoofdhuid nodig heeft, zodat dit direct wordt opgenomen in de hoofdhuid.

Gedurende de behandeling worden er verschillende hoofdhuidmassages toegepast. Dit is goed voor het stimuleren van de doorbloeding van de hoofdhuid, wat vervolgens ook weer een positief effect heeft op de haargroei. Wij gebruiken voor deze behandeling speciale producten afgestemd op jouw haar- en hoofdhuid behoeftes.

De Japanese Headspa behandeling is een effectieve behandeling voor de conditie van jouw haar- en hoofdhuid, en tegelijkertijd een ultieme wellness beleving!

Voordelen van een Japanese Headspa behandeling

● Het versterken van de haarwortels
● Het tegen gaan van haaruitval
● Doorbloeding van de hoofdhuid
● Verstopte porien en haarkliertjes
● Haargroei
● Hydratatie
● Detox en ontgiften van de hoofdhuid
● Ontspanning

● Vet haar
● Droog haar
● Rosacea hoofdhuid
● Psoriasis
● Roos/schilfers
● Eczeem
● Slechte hoofdhuid conditie

Behandeling van 60 minuten    € 85,-
Behandeling van 75 minuten    € 106,50
Behandeling van 90 minuten    € 127,50

Prijzen zijn inclusief het losjes droog föhnen van het haar. Voor € 17,50 extra kan het haar mooi in model worden geföhnd.

Ook kunt u er een facial van 30 minuten bij boeken voor maar slechts € 29,95.

 Graag bij het reserveren van de behandeling aangeven of je gebruik wil maken van deze aanbiedingen zodat we genoeg tijd inplannen.

Let op: Deze behandeling is niet geschikt bij het dragen van haarextensions

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen