Nagelstyling

Een nagelbehandeling bij Berino

Mooie en verzorgde nagels? Dan ben je bij onze nagelstudio in Grou en Sneek aan het juiste adres.

Wij herkennen nagelproblemen en denken graag mee hoe we de nagels op de beste manier kunnen verzorgen en onderhouden. Tijdens onze professionele behandelingen houden wij rekening met de kwaliteit van de nagels en brengen nadien verzorgende producten aan om de nagels in optimale conditie te houden.

Onze nagelbehandelingen

Acryl wordt gemaakt van een liquid (vloeistof) en een poeder (acryl) die met een penseel op de nagel worden aangebracht en is van zeer sterke kwaliteit. Hiermee komt er een verharde laag op je nagel wat zorgt voor stevigheid.

Het is mogelijk om acryl aan te brengen op de eigen nagel, of de nagel met een tip of sjabloon te verlengen. Wil je iets langere nagels? Dan kies je voor acryl! Daarna is het mogelijk om een kleur te kiezen. Neutraal, french (wit randje), of een gellak kleur? Het kan allemaal! De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van nagelriemolie en een handcrème.

Acrylnagels zetten we alleen op onze locatie in Sneek.

Gellak is van zeer sterke kwaliteit. Gellak is een nagellak die uitgehard moet worden onder een UV Lamp. Gellak is veel sterker dan een gewone nagellak. Bij gellak worden je nagels in vorm naar keuze gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Vervolgens brengen we een base coat aan. Daarover heen doen we een poeder laagje (hardner sand). Dit is onze extra service bij de gellak behandeling. Het zorgt voor houdbaarheid en stevigheid van de gellak, zodat je nog langer kan genieten van mooie nagels.

Vervolgens brengen we de door jou gekozen gellak kleur aan en sluiten we af met een topcoat. De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van nagelriemolie en een handcrème.

Een gellak is te boeken bij ons in Grou en Sneek.

Bij deze behandeling wordt veel aandacht besteed aan de vorm en het verzorgen van de nagels en de nagelriemen. Daarna worden de handen heerlijk gescrubd en wordt er een voedende handcrème ingemasseerd.

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen