Zonnebank

Zonnebank bij Berino

Ben jij toe aan een momentje voor jezelf? Bij ons kun je 6 dagen per week terecht voor een zonmoment. In ons beautycentrum in Sneek staan twee turboturbines voor je klaar.

Wij voldoen aan alle wetgeving met betrekking tot verantwoord zonnen. Kom je de eerste keer in onze zonnestudio in Sneek? Dan vragen we je eenmalig een intakeformulier in te vullen en geven we je graag advies over hoe lang jij verantwoord kan zonnen.

Onze zonnebanken in
sneek:

Wij beschikken over twee stijlvolle Luxura X7 zonnebanken. Dit is een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten. Ze liggen comfortabel door een breed ligvak met lampen van 120 Watt en een mooi gebogen hemel met lampen van 160 Watt.

Dankzij combinatie van blauwe en rode lampen en diverse opties qua instellingen, hebben we een luxe zonnebank die garant staat voor een comfortabele zonnesessie en een heerlijke wellness ervaring.

De zonnebank is in verschillende tijden te boeken:

5 minuten: €4,80

10 minuten: €8,60

15 minuten: €12,40

Zonnecosmetica

Zonnecosmetica helpt om mooier, sneller en langer bruin te zijn. Bovendien is het ook nog eens gezond voor je huid! Wij hebben de producten van Pure Sun te koop, voor eenmalig gebruik of een verpakking van 200 ml voor meerdere keren. De verschillende producten staan voor elk een ander resultaat of bescherming, laat ons je adviseren welk product bij jouw wensen past.

Deze lotion is ideaal om de huid voor te bereiden op een snelle bruining. Aloë vera en groene thee maken de huid zacht, houden de huid in goede conditie en beschermen tegen uitdroging.

15 ml €4,95 | 200 ml €29,95

Deze natural bronzer geeft je snel een zongebruind kleurtje. Door de extra pigmentbooster maakt je huid sneller melanine aan die de huid bruin kleurt.

15 ml €4,95 | 200 ml €29,95

Deze lotion is een cocktail van walnoot extract, tyrosine, Aloë vera, algen en een vitamine mix die ervoor zorgt dat je de meest egale, bruine huid krijgt die je kan wensen. Je kleur komt snel op en blijft extra lang zitten!

15 ml €6,95 | 200 ml €39,95

Deze lotion is een bruiningsversneller speciaal ontwikkeld voor onder de Hybrid zonnebanken. De lotion bevat een sterke anti aging cocktail met ingrediënten zoals vitamine E, en collageen om de huid te verjongen en versterken.

15 ml €4,95 | 200 ml €29,95

Deze lotion is speciaal ontwikkeld voor de benen en heeft een krachtige bronzer en heerlijke ingrediënten met o.a. aloë vera en saffraanolie. Perfect voor het bruinen van benen en voor lichaamsdelen die lastig bruin worden.

135 ml €29,95

Een unieke bruiningsversneller speciaal voor het gezicht, hals en decolleté. Aan de lotion is een anti aging serum toegevoegd die de huid jong en stralend houdt. De toevoeging van koper zorgt voor een snelle pigmentatie.

50 ml €14,95

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen