Haar- en hoofdhuid

Een haar- en hoofdhuid behandeling bij Berino

Haar is een belangrijk onderdeel van je persoonlijke identiteit. Daarom geven wij jouw haar alle aandacht en verzorging die het verdient! Samen kijken we hoe we jouw droom haar kunnen realiseren. Tijdens een kort gesprek, voorafgaand aan de behandeling, bespreken we je wensen en behoeften, bepalen we welke behandeling we gaan doen en krijg je advies over welke producten jouw haar nodig heeft.

Bij elke behandeling wordt je haar gewassen en krijg je een heerlijke wasmassage met wellness moment. Wij werken met bekende merken zoals Kérastase, Kevin Murphy, Moroccanoil, Mediceuticals, Olaplex, Redken en L’Oréal Professionnel.

Onze behandelingen

In onze kapsalon in Sneek en Grou werken wij met de producten van L’Oréal Professionnel. De kleuringen van L’Oréal Professionnel INOA zijn ammoniakvrije, ongeparfumeerde en permanente haarkleuringen. Dit zorgt ervoor dat onze haarkleuringen niet schadelijk zijn voor het haar, en je haar- en hoofdhuid met respect en zachtheid worden behandeld. Ervaar de natuurlijke reflecties, de sublieme glans en de perfecte dekking.

Mee gaan met de trends en ontwikkelingen vinden wij erg belangrijk in de kapsalon. Daarom volgen onze haarstylistes regelmatig trainingen van de meest toonaangevende kappers van Nederland en België om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, knip- en kleurtechnieken.

Wil je meer informatie over een haarkleuring of onze andere haarstyling opties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Uiteraard kan je ook direct online een afspraak maken voor een van onze behandelingen.

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen