Visagie

Visagie bij Berino

Een mooie make-up, zorgt voor een stralende look! Wij verzorgen graag je make-up voor een bijzondere dag, gelegenheid of gewoon als dag make-up. Onze visagistes kijken kritisch naar uw haar-, ogen-, en huidskleur om de juiste kleuren make-up te gebruiken voor een verzorgde uitstraling. Bij Berino in Grou en in Sneek werken we met het make-up merk Pune.

Pune heeft een make-up lijn die compleet, maar toch overzichtelijk is. Makkelijk om te gebruiken door iedereen. Een lijn die stijlvol is en waar de make-up liefhebber van vandaag zich mee kan associëren. Het assortiment van Pune heeft sterke basics en is dier- en parabenen vrij.

Tijdens de visagie zal onze visagiste je meenemen in de stappen die ze doet, waarom en welke kleuren ze gebruikt. Ze geeft tips en tricks voor je dagelijkse make-up routine en zo is een visagie afspraak bij ons meteen een kleine make-up training voor jou!

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen