Fillers en botox

Fillers en Botox bij Berino

Om vast te stellen welke behandeling of welke producten voor uw huid en uw wensen het meest geschikt zijn, is een adviesgesprek noodzakelijk. Daarbij wordt tevens een prijsindicatie gegeven en zo nodig een alternatieve behandeling besproken, zoals met laser of aanverwante apparatuur dan wel plastische chirurgie. Aan een informatief consult zijn geen kosten verbonden.

een filler en botox behandeling bij berino

De duur van een behandeling bedraagt ongeveer 15 tot 30 minuten. Lokale verdoving is mogelijk, maar meestal niet noodzakelijk. Tijdelijk kan enige roodheid of zwelling dan wel een blauw plekje na het injecteren zichtbaar zijn.

Na de behandeling kan je koelen met ijs wat verlichting geeft. Vermijd verder de eerste week na de behandeling intensief zonlicht en warmte. Bij de nacontrole wordt het resultaat beoordeeld en kan zo nodig een aanvullende behandeling plaatsvinden.

Overigens is de arts tussentijds bereikbaar voor eventuele vragen, dan wel een consult.

Onze fillers en botox behandelingen

De meeste mensen doen er niets aan, maar velen vinden rimpels wel degelijk storend en willen er graag iets aan laten doen. Het verwijderen, d.w.z. minder zichtbaar maken, van rimpels middels injecties kan met verschillende stoffen gebeuren, afhankelijk van de aard van de rimpels en de wensen van de cliënt.

Injectables zijn injecteerbare middelen, die een bepaalde reactie in de huid teweegbrengen. Rimpels worden minder zichtbaar of verdwijnen helemaal. Kleine littekens, zoals bijvoorbeeld van acné worden opgevuld.

Het voller maken van de lippen is ook goed mogelijk evenals volume toename van ingevallen wangen. Het prettige van injectables is dat er zonder operatie aanzienlijke resultaten kunnen worden bereikt. Tijdelijke injectables worden makkelijker afgebroken en zijn dus veilig voor uw huid!

De behandeling kan zonder problemen worden herhaald. Bovendien kunt u gebruik blijven maken van nieuwe ontwikkelingen in de techniek.

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen