Webshop

Shoppen in salon

Je kunt ons vinden in Grou en Sneek. Op beide locaties kun je terecht voor al je beautybehandelingen en beautyproducten op het gebied van haar, huid en nagels. Daarnaast kan je 24/7 je favoriete producten bestellen in onze webshop! www.berinoshop.nl

De verschillende Merken in onze shop

Marie Stella Maris is een van de lifestyle merken die je bij ons in de shops vindt. Luxe body & home producten met een stijlvolle tijdloze uitstraling. Hierdoor gaan de verpakkingen lang mee en die je eindeloos kunt navullen. Met het navullen van de producten bespaar je afval, CO2 en water – en verminder je je impact op het milieu.

Marie Stella Maris zet zich in om wereldwijd schoon (drink) water beschikbaar te maken. Van elk verkochte verpakking doneert Marie Stella Maris een deel aan schoon drinkwaterprojecten.

Door zorgvuldig gekozen contrasterende geurnoten creëert dit merk verrassende, maar toch gebalanceerde luxe geuren met elk een uniek karakter. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig, tot bloemig en gourmand. Hierdoor gaan de verpakkingen lang mee en die je eindeloos kunt navullen. ‘’ENJOY – REFILL – CONTRIBUTE’’

Parfum met een hoge kwaliteit en eerlijke prijs! Tapparfum is een merk met ontzettend veel parfums met bekende geurnoten.

Tapparfum is een hervulbaar parfum concept. Koop een flesje van 30ml, 50ml of 100ml en laat hem vullen met één van onze 160 geuren. Zodra je parfumflesje leeg is, kun je hem laten hervullen. Je betaalt dan alléén voor de vulling, niet meer voor het flesje.

Dit zorgt er niet alleen voor dat jij geld bespaart bij het hervullen, maar ook dat wij samen de wereld een stukje schoner houden.

Loveli is een 100% troepvrij en 100% natuurlijk merk met body care producten.

Loveli stat vooral bekend om haar deodorant. De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt! Waarom Loveli? 100% natuurlijk, Nooit getest op dieren, Zonder aluminium, parabenen, siliconen, en synthetische parfums. Gemaakt in Amsterdam,

Hervulbaar met milieuvriendelijke refills, 100% troepvrij, zonder microplastics, met zero plastic inside certificering.

Marc Inbane is een bekend tanning cosmetica merk en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden werken met dit prachtige merk.

Marc Inbane biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van Marc Inbane. De producten van Marc Inbane zijn: makkelijk aan te brengen en vlekt niet, geurloos en laat geen oranje gloedt achter, vrij van parabenen en siliconen.

Shop onze producten