Krullen knippen

Krullen knippen bij Berino

Krul knippen is een vak apart. Daarom hebben wij een aantal van onze collega’s laten omscholen tot krullenspecialist. Het krulknippen vraagt om een speciale techniek en is heel anders dan de technieken voor andere kapsels.

Met speciale kniptechnieken wordt het haar voller en wordt de krul mooier gedefinieerd. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw krullen maximaal tot hun recht komen. 

Bij het krullen knippen werken wij met CG, producten van Moroccanoil, Kevin Murphy of Kérastase, speciaal voor krullen. Na de behandeling geven wij ook persoonlijk advies om jouw krullen goed te blijven verzorgen met professionele producten.

wat houdt krulknippen in:

Heb je een afspraak geboekt voor het krulknippen? Dan is het belangrijk dat je met gewassen, droog haar komt, zonder stylingsproducten en los gedragen, zonder elastiekjes of speldjes. Zo kan onze krullenspecialist de natuurlijke valling van de krul goed zien.

We beginnen de behandeling met een advies gesprek en bespreken de natuurlijke valling van je krullen en wat je graag zou willen. Vervolgens wordt je haar geknipt met speciale technieken voor krullend haar. Daarna wordt je haar lekker gewassen met wasmassage en brengen we een intensief masker/treatment aan, en ervaar je het wellness moment.

We sluiten de behandeling af met het drogen van het haar op verschillende manieren, om zo de krul mooi uit te laten komen.

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen