Wimperlifting en -extensions

Een Wimperlifting en -extensions behandeling bij Berino

Op zoek naar de perfecte wimpers? Wij bieden diverse wimper behandelingen aan.

Een Wimperextension behandeling in Sneek

Wil je een mooie oogopslag zonder mascara? Lash Lifting is een professionele wimperlifting, die de natuurlijke wimper lift. De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Hierdoor behouden de wimpers deze vorm ongeveer 6 weken.

Lash Lifting kan worden toegepast op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Mascara’s en wimperkrultangen zijn dus niet meer nodig! De prijs is €59,50 incl. het verven van de boven wimpers.

Lashlift

Zowel in Grou als in Sneek zetten we one by one wimperextensions. Dit is een natuurlijke techniek waarbij er één wimperhaartje op elke wimper wordt gezet, met als resultaat een zeer natuurlijke look. Er is keuze uit verschillende soorten wimperhaartjes, die allen variëren in lengte en krul. De wimperextensions blijven tussen de 4 tot 6 weken lang zitten.

Naast een prachtige look bieden de wimperextensions met de one by one techniek vele voordelen:

● Meer nadruk op je wimpers.
● Zonder make-up zie je er verzorgd uit.
● Het bespaard je ‘s ochtends tijd.
● Geen beschadiging van eigen wimpers.
● Geen pijn bij het zetten van wimperextensions.

Nieuwe set: €65,00

Bijvullen 2 weken: €27,50

Bijvullen 3 weken: €37,50

Bijvullen 4 weken: €47,50

 

Wimpers

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen