Waxen en ontharen

Waxen en ontharen bij Berino

Wij werken met verschillende technieken en verschillende soorten wax. Lycon wax wordt het meest gebruikt voor het ontharen van het gezichts- en lichaamshaar. De verschillende Lycon waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren. Dit resulteert in 100% haarvrij resultaat! Bovendien bevatten de Lycon waxformules alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. Met als resultaat een zachte huid en langdurige resultaten!

De voordelen van een sugaring behandeling:

Naast de Lycon wax hebben we bij Berino ook een paar collega’s die gespecialiseerd zijn in Suiker wax (sugaring). Ontharen met suiker is een uitstekend alternatief voor harsen.

Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het verwijderen van het haar is huidvriendelijk en bij regelmatig ontharen wordt het steeds minder pijnlijk. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt steeds zachter terug.

De voordelen van Sugaring:

● Hars is niet heet op het lichaam.
● Weinig allergische reacties.
● Werkt als een soort van peeling (huid voelt zacht en glad aan).
● Kan gebruikt worden voor alle delen van het lichaam.

Niet alle medewerkers die waxen kunnen ook suiker waxen, daarom kan het voorkomen dat er beperkt ruimte is voor deze behandeling. Onze tip; plan vroegtijdig je afspraak in!

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen