Huidverbetering

Een huidverbetering behandeling bij Berino

Ben jij op zoek naar een behandeling die jouw huidprobleem of huidwens gericht aanpakt? Onze huid experts zijn hoog opgeleid om jouw specifieke huidproblemen en/of huidwensen op een effectieve en doeltreffende manier op te lossen. 

Met onze unieke huidanalyse brengen we de conditie van de huid in kaart, bespreken we deze huiddiagnose en maken we een persoonlijk behandelplan op maat. Wij helpen je graag aan een gezonde en stralende huid! 

De behandelingen zijn in verschillende tijden te boeken:

60 minuten – €112,50

75 minuten – €137,50

90 minuten – €157,50

Onze huidverbeterende behandelingen

De  Diamond Touch is een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Met de Diamond Touch wordt de huid op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid zichtbaar wordt.

De Diamond Touch is uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, grove poriën,  pigmentvlekken en een doffe huid.

Huidverbetering

De fruitzuur behandeling bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens. Fruitzuren hebben daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen.

Wellness

Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het gelaat.

De bindweefselmassage stimuleert, verbetert, verstevigt, egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier. Deze diepe massagetechniek vormt een essentieel onderdeel in het intensieve huidverbeterende therapeutische behandelprogramma dat wij bieden.

Huidverbetering
Deze behandeling heeft alle facetten in huis om elke huid wens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen. Deze behandeling is doeltreffend bij: anti-aging, huidverjonging, rimpels en fijne lijntjes, acne, littekens, grove poriën, pigmentatie, striae, rosacea & couperose.

Door het aanbrengen van een serum en een collageen draad in de rimpel, wordt de collageen aanmaak gestimuleerd waardoor de rimpel minder diep en zichtbaar wordt. Bij deze behandeling worden geen naalden en injecties gebruikt waardoor deze behandeling pijnloos is.

De collageen draden kunnen we lokaal leggen. Per zone, denk hierbij aan het voorhoofd, de neus/lippen plooi of rondom de ogen. Dit zijn ongeveer 5 a 6 draden per behandeling. We kunnen ook de collageen draden over het hele gezicht leggen. Dit zijn ongeveer 1 a 15 raden.

Voor meer vragen neem gerust contact op.

Collageen draden

Bij deze nieuwe methode brengen we via een speciale techniek hyaluronzuur op de huid aan, waardoor het in de diepere huidlagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

De HYA-THREAD wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, waardoor niet alleen volume aan de huid wordt gegeven, maar ook diepe rimpels effectief worden behandeld. Deze behandeling stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij volumeverdeling op de lange termijn. De HYA-THREAD verzacht diepe rimpels, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals jukbeenderen. Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen.

Met ons RS Lightskin apparaat kunnen we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren in slechts 20 seconden. Dit unieke analyseapparaat maakt met verschillende lichtbronnen meerdere foto’s van jouw gezicht. Hiermee is het mogelijk om tot diep in de huid de huidconditie te analyseren. Hierdoor kunnen wij mogelijke huidaandoeningen al detecteren voordat ze zichtbaar worden!

Binnen 20 seconden zien wij waar jouw huid behoefte aan heeft. Denk aan focus op hydratatie of bijvoorbeeld pigmentatie.

Rs lightskin

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen