Massages

Een massage bij Berino

Genieten van een luxe kans om te ontspannen. Met de gunstige invloed van een massage kunnen veel klachten worden verholpen. De massages werken diep op de spieren en het lichaam in, en heeft daarnaast ook een afvoerende- en ontgiftende werking van de afvalstoffen in het lichaam.

Wij masseren met fijne oliën en sluiten af met een scrub om je spieren en huid helemaal te verwennen. Uiteraard kunnen wij alle massages aanpassen naar jouw voorkeuren en aandachtspunten. Het is mogelijk om dit bij de behandeling zelf met onze collega’s af te stemmen.

Verschillende soorten massages

De wellness massage is een zeer gevarieerde massage van verschillende massage technieken. Tijdens deze behandeling worden de klassieke-, sport-, en hotstone massage gecombineerd. Ultieme ontspanning voor uw lichaam.

De behandelingsduur kan 25 minuten, 40 minuten of 55 minuten geboekt worden.

Dit is een massage met warme basaltlavastenen. Door de combinatie van de masserende druk met warme stenen is dit een weldadige ervaring voor lichaam en geest. De hotstone massage (thermotherapie) geeft energie en werkt diep op de spieren in. Het stimuleert de bloed-lymfecirculatie en stofwisselingssysteems.

Daarnaast verlicht het spanning, heeft het een ontgiftende werking en vergroot het gevoel van welzijn. Het is een zeer unieke en intense beleving van relaxatie, met een langdurige nawerking!

De behandelingsduur kan 25 minuten, 40 minuten of 55 minuten geboekt worden.

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen