Wellness Facials

Een Wellness facial behandeling bij Berino

Een Wellness Facial behandeling is een ontspannende gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Samen zullen we de conditie van je huid bespreken en op basis hiervan een passende behandeling op maat geven. Nadien kan je nog genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Een perfecte behandeling als jij zin hebt in een me-time moment!

Wat houdt de behandeling in:

We starten de behandeling altijd met een welkomstritueel op basis van aroma-geuren. Dit zorgt direct voor een complete en diepe ontspanning. De gekozen geur zal centraal staan tijdens de behandeling.

Tijdens de wellness facial zullen we de huid intensief reinigen met een oppervlakte reiniging en dieptereiniging, wordt er een masker aangebracht en ingemasseerd, en sluiten we af met een heerlijke 24H crème en indien gewenst, een bb of cc crème (gekleurde dagcrème).

Daarnaast is het mogelijk om extra wensen tijdens de behandeling toe te voegen zoals wenkbrauwen, epileren/verven, wimpers verven, bovenlip of kin harsen. Dit zit bij de behandeling in, en wordt in de behandeltijd toegevoegd. Deze behandeling kunnen in verschillende tijden worden geboekt.

60 minuten €66,50

75 minuten €81,50

90 minuten €96,50

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen