Acne behandeling

Een acne behandeling bij Berino

Puistjes, roodhuid en ontstekingen op de huid; Acne is een veelvoorkomend en erg vervelend huidprobleem. Acne ontstaat doordat talgklieren in de huid verstopt en/of ontstoken raken en kan acne littekens veroorzaken. Er bestaan verschillende vormen van Acne. Je kunt er last van hebben op het gezicht maar ook op andere plaatsen op het lichaam.

Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit, maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Een hele heftige vorm van acne kan zorgen voor diepe littekens. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde acne behandeling aan, om acne drastisch te kunnen verminderen.

De acne behandeling wordt uitgevoerd door onze huidspecialist die gediplomeerd is door de ANBOS. Hierdoor worden behandelingen in veel gevallen gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Een verwijzing van de huisarts is in veel gevallen nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Check hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Ook is het heel belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen met de juiste producten.

Wat houdt een acne behandeling in:

Een Acne & Clearify Therapy is een doeltreffende behandeling dat zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, ontstekingen en littekens. Deze behandeling is een samenspel tussen onze huidspecialiste en jou. Het behandelplan bestaat uit een aantal stappen:

● Voedingstips

● Een reinigende fase om de afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen

● Acne behandeling met intensieve fruitzuurbehandeling

● Producten voor thuisverzorging

Door deze unieke combinatie zal de kwaliteit van uw huid zich daadwerkelijk verbeteren. Om een optimaal resultaat te kunnen behalen adviseren wij je de Acne & Clearify Therapy in kuurverband te ondergaan. De behandeling kan in meerdere tijden geboekt worden:

30 minuten €47,50

45 minuten 65,-

60 minuten 82,50

Ook in kuurverband. 5+ 1 gratis!

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen