Merken

De merken bij berino

Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken met hoogwaardige producten. Merken die een verhaal hebben, beleving geven en resultaat leveren. Merken die niet overal verkrijgbaar zijn en waarbij kwaliteit en uitstraling erg belangrijk is.

Onze merken in de Schoonheidssalon

Een van de merken waarmee we in onze schoonheidssalon werken is Cenzaa. Cenzaa is de marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules.

Samen met de luxe en geconcerteerde producten van Cenzaa streven we naar huidverjonging en huidverbetering op het hoogst haalbare niveau. Cenzaa biedt een uniek 6-stappen om jouw huid in optimale conditie te krijgen.

Voor een gevoelige huid hebben we Ik Skin Perfection bij ons in de salon. De missie van Ik Skin Perfection is; ‘De natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.’ IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes.

De huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

Pune is ons make-up merk. PUNE staat voor Maastrichtse ‘kus’ en is ontstaan uit een unieke samensmelting van topvisagisten met een gepassioneerd creatief team. De liefde voor het Maastrichtse soigneren is de gezamenlijke ambitie. Jezelf het beste gunnen, er alles aan doen om te stralen, have fun and be happy.

Pune heeft een make-up lijn die compleet, maar toch overzichtelijk is. Makkelijk om te gebruiken door iedereen. Een lijn die stijlvol is en waar de make-up liefhebber van vandaag zich mee kan associëren. Het assortiment van Pune heeft sterke basics en is dier- en parabenen vrij.

Naast dat we met de bovenstaande merken werken op huidverbetering van buitenaf, werken we met The Swedish Glow aan huidherstel van binnenuit. ‘’Zuiver, vloeibaar collageen uit Zweden’’.

The Swedish Glow is een revolutionair collageen voedingssupplement dat jouw huid helpt herstellen, van binnenuit. Collageen is een lichaamseigen proteïn wat ons huid letterlijk bij elkaar houdt. Daarom is het hét anti-verouderingsproduct. Want, naarmate we ouder worden, produceren we steeds minder collageen. Elkaar 1% minder, vanaf ons 20e. De collageen shots voeden jouw lichaam en vullen die essentiële vitaminen, mineralen, antioxidanten en proteïnen weer aan. Deze vloeibare formule bevat 14x meer actieve ingrediënten dan collageen pillen of poeders. Drink het als shot, of meng het met water. Je kan het zelfs in een smoothie verwerken. Jouw collageen, op jouw manier.

Ontzettend mooi in te zetten naast jouw gepersonaliseerde product routine voor thuis. Samen op weg naar huidverbetering!

*Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken met hoogwaardige producten. Merken die een verhaal hebben, beleving geven en resultaat leveren. Merken die niet overal verkrijgbaar zijn en waarbij kwaliteit en uitstraling erg belangrijk is. Lees verder

Onze merken in de kapsalon

In de kapsalon werken we veel met de L’Oréal Professionnel. L’Oréal Professionnel producten hebben innoverende technologieën en kleurcollecties die zijn geïnspireerd op de nieuwste trends. We kleuren met INOA, dé revolutie op het gebied van professionele haarkleuring zonder ammoniak.
Kérastase is een van de luxere haarproduct merken bij ons in de salon. Kerastase begrijpt dat elk persoon uniek is. Door haar uitgebreide assortiment kunnen onze haarstylisten gepersonaliseerd advies geven voor wat jouw haar nodig heeft.
Kevin Murphy staat voor gewichtloos en gehydrateerd haar. Dit merk heeft een ‘groen’ karakter en besteedt veel aandacht aan het gebruiken van natuurlijke ingrediënten voor product en verpakking. geïnspireerd door de laatste (fashion) trends, bestaat dit merk uit geweldige producten die jouw haar verzorgen en de hele dag laten stralen!

Mediceuticals is onze haarverzorgingslijn die we altijd inzetten bij een gevoelige hoofdhuid, overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Deze producten gebruiken we bij onze haar- en hoofdhuidanalyses, laserbehandeling en micro-needlingmethode. 

De producten van Moroccanoil zijn gemaakt op basis van de voedende ingrediënten en zijn rijk aan antioxidanten. Argan-olie is kernmerken voor het merk. Moroccanoil legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten.

De Signature parfum van Moroccanoil is bijna iconisch geworden. Het parfum is opgebouw uit een kruidige amber met zoete bloemgeuren en roep het beeld van vakanties aan het strand en het gevoel van verwennerij in een luxe spa op.

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het gebied van haarbeschadiging. Olaplex zorgt ervoor dat gebroken zwavel verbinden in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Dit resulteert in sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is.

Een ander voordeel is om Olaplex door je kleuring toe te voegen, je eigen haar minder beschadigd en je kleur langer blijft zitten. Olaplex bevat geen siliconen, geen oliën en polymeren. Daardoor is Olaplex geschikt voor ieder haartype.