Powder brows

Een powder brow behandeling bij Berino

Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU). Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een subtiele manier pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd.

Deze techniek van permanente make-up is semi permanent. Dat betekent dat na ongeveer 1,5 jaar een touch-up behandeling nodig is om langer te genieten van mooie wenkbrauwen.

De voordelen van Powder Brows:

• Geschikt voor alle huidtypes

• Natuurlijk poedereffect

• Geen beschadiging van de huid

• Zeer goed toe te passend

• Bijna geen roodheid of zwelling

• Geen kale plekken

• Geen littekens

• GGD geregistreerd

Belangrijk om te weten is dat wij geen Powder brows zetten over oude permanente make-up heen en dus ook niet vanuit een andere salon.

Veelgestelde vragen

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren, maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kan er een zachte poeder effect gecreëerd worden.

Voordat we beginnen met de behandeling nemen wij jouw wensen door. We bespreken hoe je je eigen wenkbrauwen voor tekent en wat voor kleur je gebruikt. Onze specialisten zullen je adviseren over de kleur en vorm die past bij jouw gezicht. Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen op basis van jouw wensen. Dit doen we door onze speciale brow mapping techniek waarmee we in 12 stappen een vorm tekenen die past bij uw gezicht.

Na je goedkeuring beginnen wij met het toepassen van de Powder brows techniek. Nadat de Powder brows techniek is toegepast bespreken we de nazorg en maken we een afspraak voor de nabehandeling.

Gemiddeld duurt de permanente make up behandeling bij Powder brows 3 uur. Tijdens de intake willen wij graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie gaan wij de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van jouw gezicht en uiteraard jouw wensen. Je ontvangt advies van onze specialisten om een vorm te bepalen die past bij jouw gezicht.

Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd, brengen wij een aantal pigmenten aan op het voorhoofd om te bepalen welke kleur het beste past. Wij hebben verschillende pigmenten om de perfecte kleur te bepalen. Hierna starten we met de behandeling.

Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Powder Brows gaan gemiddeld 1 jaar tot 1,5 jaar mee, mits je je houdt aan de nazorginstructies.

Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je permanente make-up. Daarnaast is het van belang dat je goed omgaat met je huid en je wenkbrauwen.

Geniet gemiddeld 1 jaar tot 1,5 jaar van je wenkbrauwen: Ga jij nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder Brows de pigmenten geleidelijk vervagen en er geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Powder brows (inclusief nabehandeling na 6 weken)  €395.-

Powder brows touch up binnen 1 jaar (voor bestaande klanten) €150.-

Powder brows touch up binnen 2 jaar (voor bestaande klanten) €200,-

Powder brows na 2 jaar wordt een nieuwe behandeling berekend €395.-

Powder brows binnen anderhalf jaar voor bestaande klanten €175.-

Benieuwd naar de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen of heb je vragen over een product of dienst, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact met ons op via mail, social media, telefonisch en ook via Whatsapp.

Ervaringen