Wax Studio

Bij Berino Sneek gebruiken we verschillende technieken en verschillende soorten wax. Hieronder vindt u meer informatie over de wax soorten welke we toepassen bij Berino Sneek.

LYCON

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling
van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid.
Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Sugaring

In het antieke Egypte wisten ze al dat ontharen met een suikerpapje een ideale methode is om van ongewenst lichaams- en gezichtshaar verlost te worden. Nu wordt deze methode nog steeds gebruikt in het Midden Oosten, Turkije en Marokko. Arabische vrouwen ontharen hun lichaam, voordat ze in het huwelijk treden, want glad is gelijk aan schoon. Het is dan een ritueel van familie en vrienden.

Ontharen met suiker is een uitstekend alternatief voor harsen. Er zitten eigenlijk geen nadelen aan. Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in. Bovendien is het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug.

Sugaring heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. De pasta is bijvoorbeeld niet heet. Anders dan bij harsen is er dus geen kans op verbrandingen. Ook allergische reacties zullen niet gauw optreden. Daarnaast heeft de suikerpasta niet alleen een natuurlijke desinfecterende werking, maar werkt de aanpak ook nog eens als een soort peeling. Dode cellen worden automatisch meegenomen, waardoor de huid na afloop niet alleen glad maar ook zacht aanvoelt.

Sugarwax kan voor het hele lichaam gebruikt worden, meestal gebruiken wij in ons instituut de suiker wax voor bikinilijn, brazilian wax oksels en gelaat.

Prijslijst waxen

Bekijk hier de prijzen van de Wax Studio

Prijslijst waxen