Visagie

Laat zien hoe mooi je bent. Berino biedt veel mogelijkheden voor gezichtsbehandeling en lichaamsverzorging. Ook hebben we een breed programma voor visagie en make-up. Bovendien krijg je van ons op basis van een huidanalyse advies over verzorging en kleurgebruik. Onze professionele medewerkers laten je weer stralen.

Make-up vereist een goede kijk op kleur en styling. Daarom is er de mogelijkheid bij een behandeling eerst een gratis huid- en/of kleuranalyse te doen. Wat voor type huid heb je? Welke kleuren passen het best bij jou? Ton sur ton of juist extreme kleuren. Hoe komen je ogen het mooiste uit? Is er harmonie? Samen zoeken we naar de beste samenstelling van kleur en make-up. Voor make-up en visagie hebben we een aparte ruimte in onze salon.

Make-up workshops

Tijdens de workshop leer je onder andere hoe je make-up het beste kunt aanbrengen. Je hoeft niet alleen te luisteren, maar je probeert het zelf ook uit. Erg leuk om te doen met een vriendin, zus of moeder, dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt zelf ook een groep samenstellen. Vanaf 6 personen kun je zelf een datum inplannen en de 6e persoon is dan helemaal gratis! De kosten voor een make-up workshop zijn € 29,95 per persoon.

Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

0566-620233

info@berino.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over visagie bij Berino? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op