Huidverbetering

Er zijn allerlei factoren die de huid behoorlijk kunnen beschadigen of als erg storend kunnen worden ervaren. Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ziekte, overmatige zon, roken, acne littekens, pigmentvlekken, striae en grove poriën zijn veel voorkomende problemen. Berino biedt verschillende behandelingen aan die je huid kunnen verbeteren en wat kunnen doen aan bovenstaande problemen.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.
Lees meer over onze bindweefselmassage.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling waarbij de schoonheidsspecialiste met een vacuüm pen met speciaal diamant slijpsel of Alu oxide kristallen op de huid werkt. Hierdoor worden vervolgens dode/ oude cellen losgemaakt en verwijderd.
Lees meer over microdermabrasie

Cosmetisch Dermataloog

Berino werkt samen met Cosmetisch Dermatoloog Dr. Aleida Dijkstra. Dr. Aleida Dijkstra is cosmetisch dermatoloog met als specialisaties: Injectables botox, fillers, laserbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Maak een afspraak Neem contact op

 

Huidverbeterende behandelingen

Energybooster

Wil je een optimale huidconditie? Dat kan! Boek dan deze zeer intensieve workout om je huid met o.a. een bindweefsel behandeling spectaculair te verstevigen en verbeteren! De Energybooster bestaat uit:

 • Geurreis met welkomstritueel
 • Vochtmeting
 • Intense touch moment
 • Shock therapy ( bindweefsel massage)
 • Dream moment

(45 min € 49,95)

Shock Therapy

Deze luxe huidverbeterende gezichtsbehandeling moet je hebben ervaren! Shock therapy is een hoogwaardige, zeer intensieve en therapeutische behandeling voor een liftend effect van de ogen en het gelaat! De Botuline Face is een resultaat gerichte behandeling voor een natuurlijke face lift met therapeutische formules en exceptionele werkstoffen. Door totale ontspanning van lichaam en geest is je huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen, welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker

 • Geurreis,
 • Reiniging en dieptereiniging
 • Power
 • Meerdere maskers*
 • Massage
 • Dag- of nachtverzorging.
 • Dream tea of coffee moment.

*Het Ocean touch masq is hydraterend, zuiverend en stimuleert de doorbloeding van de huid, ondertussen geniet je van een lomi lomi handmassage .

( ±  90 min. € 89,95)

AHA Therapy

Effectieve Therapeutic fruitzuur behandeling met doeltreffende AHA’s. Deze behandeling zorgt ervoor dat je huid zich in record tempo vernieuwd. De intensieve en doeltreffende Glycol of Mandelico fruitzuur peeling, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt uitgedaagd met zeer krachtige werkstoffen en liftende bindweefselmassage. Deze Intensieve huidverbetering met doeltreffende AHA’s, kun je het beste in de wintermaanden genieten. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid flora in balans komen en de talgreductie verminderen.

Contra-indicaties: zwangerschap,- noten allergie en open acne.

(30 min. € 49,95)

De eerste behandeling met intake kost € 59,95 en duurt ongeveer 45 minuten.

 

 

U kunt uw gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling bij u in rekening brengen.

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

Prijslijst

Bekijk onze prijslijst eenvoudig online

Bekijk prijslijst