Powder Brows

Wakker worden met mooie wenkbrauwen

Wat zijn Powder brows?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 1,5 jaar uw wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van uw mooie wenkbrauwen.

 

Prijs Powder brows: € 395,- incl. nabehandeling
Hoe ziet een Powder brows behandeling eruit?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren, maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kan er een zachte poeder effect gecreëerd worden.

Wij werken met een hoogwaardig Duits kwaliteit PMU apparaat met CE keuring. Doordat wij hiermee geen trauma aan de huid bezorgen kunt u een mooi eindresultaat verwachten. Ons apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de Powder brows techniek.

Voordat we beginnen met de behandeling nemen wij uw wensen door. We bespreken hoe u uw eigen wenkbrauwen voortekent en wat voor kleur u gebruikt. Onze specialisten zullen u adviseren over de kleur en vorm die past bij uw gezicht.

Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen op basis van uw wensen. Dit doen we door onze speciale browmapping techniek waarmee we in 12 stappen een vorm tekenen die past bij uw gezicht. Na uw goedkeuring beginnen wij met het toepassen van de Powder brows techniek.

Nadat de Powder brows techniek is toegepast bespreken we de nazorg en maken we een afspraak voor de nabehandeling.

Hoe lang duurt een Powder brows behandeling?
Gemiddeld duurt de permanente make up behandeling bij Powder brows 3,5 uur. Tijdens de intake willen wij graag weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie gaan wij de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van uw gezicht en uiteraard uw wensen. U ontvangt advies van onze specialisten om een vorm te bepalen die past bij uw gezicht. Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd brengen wij een aantal pigmenten aan op het voorhoofd om te bepalen welke kleur het beste past. Wij hebben verschillende pigmenten om de perfecte kleur te bepalen. Hierna starten we met de behandeling. Na de behandeling krijgt u nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.
Bel of mail voor meer informatie over Powder brows en het maken van een afspraak bij onze specialist;
Grou: 0566-620233 info@berino.nl
Sneek: 0515-431740 info@berinosneek.nl