Nagelstyling

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar je nagels en je handen zijn je visitekaartje. Bij een kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven je een goed gevoel.

Trakteer jezelf eens op een bezoek aan onze een van onze nagelstylistes.

  • Manicure;
  • Gellak;

Gellak wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels. Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een kleurlaag en vervolgens een topcoat. Gellak is ideaal voor wie van nature mooie nagels heeft en lang wil kunnen genieten van gekleurde nagels.

Wij gebruiken standaard hardener sand bij de gellak. Dit is een zeer fijn stof om de nagel te versterken.

Contact

Voor meer informatie over alle mogelijkheden in onze nagelstudio kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je eenvoudig een afspraak bij één van onze nagelstylistes maken? Boek dan eenvoudig online.

0566-620233
info@berino.nl

Prijslijst

Bekijk de prijslijst van onze nagelstudio direct online.

Bekijk de prijslijst