Massages

Geniet van een betaalbare en luxe kans om te ontspannen bij Berino Grou. Met de gunstige invloed van een massage kunnen veel klachten worden verholpen. De massages werken diep op de spieren en het lichaam in en hebben ook een afvoerende/ ontgiftende werking van de afvalstoffen in het lichaam. Wij masseren met weldadige organische kruidenolie`s om uw spieren helemaal te verwennen. Uiteraard kunnen wij alle massages aanpassen naar uw voorkeuren en aandachtspunten.

Scrub massage

De scrub massage is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale scrubcrème.
Waardoor uw huid zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert het de doorbloeding en heeft het een verstevigende werking op uw huid.
Nadien brengen wij een hydraterende lotion aan om de huid te verzorgen.

Tijdsduur 40 min € 46,50

Wellness massage

De wellness massage is een zeer gevarieerde aroma massage. Deze massage is een echte investering in je gezondheid. Maar liefst drie massage vormen worden gecombineerd, zoals de klassieke, sport en hotstone massage.

Deelmassage: 25 min. € 31,50
Volledige massage: 40 min. € 46,50

Hotstone massage

Wij dragen graag een steentje bij aan uw welbevinden. Dit is een massage met warme of koude basaltlavastenen. Door de combinatie van de masserende druk van de stenen, de warmte of verkoeling en de therapeutische eigenschappen van essentiële oliën is dit een weldadige ervaring voor lichaam en geest.

De Hotstone massage (thermotherapie) geeft energie en werkt diep op spieren in. Stimuleert bloed- lymfecirculatie en het stofwisselingsysteem – verlicht spanning – heeft een effectieve reinigende en zeer ontgiftende werking en vergroot het gevoel van welzijn. Het is een zeer unieke en intense beleving van relaxatie, met een langedurige nawerking!

Deelmassage: 25 min. € 31,50
Volledige massage: 40 min. € 46,50

 

Contra indicaties

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw welzijn. Vanuit die verantwoordelijkheid willen wij u er op wijzen dat sommige massages niet voor iedereen geschikt zijn of gedeeltelijk en complicaties kunnen veroorzaken indien u:
  • Hartafwijkingen, pacemaker, bloedverdunners of als u ontstekingsremmers gebruikt.
  • Virale of bacteriële ontstekingen
  • Besmettelijke huidaandoeningen of infectieziekten
  • Overmatige psoriasis
  • Trombose
  • Kanker of tumoren
  • Verhoogde stofwisseling, koorts, psychose of als u zwanger bent.

Raadpleeg bij twijfel uw huisarts of specialist!

Maak een afspraak

Maak online een afspraak

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Hier vindt u onze contact gegevens

Contact