Mama to be behandelingen

Mama to be voet- en beenmassage 25 min. € 29,50

Tijdens de zwangerschap hebben uw voeten en benen het zwaar te verduren. Dat is logisch want het extra gewicht van uw groeiende buik geeft druk op zowel de voeten als uw benen. Daarbij verandert de stand van uw bekken, de bloedcirculatie naar uw benen kan daardoor wat verminderen.
Wat is er dan heerlijker dan een heerlijke massage voor voeten en benen!

Inhoud:
We beginnen met een aangenaam voetenbadje met een etherische olie voor extra ontspanning. Daarna scrubben we de voeten met een scrub van dode zeezout. Hierdoor wordt de circulatie op gang gebracht. Dan volgt een voet en beenmassage. Deze behandeling geeft ontspanning en verlichting.
Alle gebruikte producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en puur. Tijdens dit moment komt u helemaal tot rust en kunt u genieten van  een kop koffie, thee of cappuccino.

Mama to be facial 60 min. € 66,50

Waar sommige zwangere vrouwen de welbekende ‘pregnacy glow’ krijgen, zien anderen tijdens hun zwangerschap juist steeds meer onzuiverheden tevoorschijn komen. De huid kan anders aanvoelen en gevoelig zijn. Het ultieme moment om deze narigheid te bestrijden en heerlijk te ontspannen.

U ervaart een weldadige geurreis, beleeft het bijzondere welkomstritueel en een ontstressende massage, terwijl er gelijktijdig aan huidverbetering wordt gewerkt.
De behandeling wordt afgesloten met de juiste verzorging voor uw huid en een goed thuisadvies.
Nadien kunt u heerlijk nagenieten met een kopje koffie, thee of cappuccino.

Online afspraak maken

U kunt hier online een afspraak maken

Afspraak