Hairstyling

Bij Berino geven we uw haar alle aandacht. We beschikken in onze salon over alle faciliteiten om uw haar op uiterst professionele wijze te verzorgen.

“Fantastische service! De stylistes nemen alle tijd voor je en denken echt mee.”

Knippen

Haarstyling is iets anders dan knippen. Tijdens een kort gesprek kunnen wij uw wensen bespreken en geven wij u een passend advies voor het aanmeten van de juiste coupe. U krijgt een heerlijke massage tijdens het wassen van uw haar en hoofdhuid, terwijl u ontspannen ligt in de stoel. Wij gebruiken een shampoo, conditioner en/of masker die past bij de gesteldheid van uw haar en hoofdhuid. Wij geven u ook een passend advies over welke shampoo het beste is voor uw haar. Wij werken met de merken Kérastase, Moroccanoil, Mediceuticals, Olaplex en L’Oréal Professionnel. Na het wassen knipt de haarstylist de gewenste coupe in uw haar met de vaktechnische kennis waarover wij beschikken. Onze hairstylisten nemen de tijd en luisteren goed naar uw wensen zodat u blij de deur uitgaat.

Kleuren

Bij binnenkomst in onze kapsalon vult u een vragenlijst in voor de kleuranalyse. Hierdoor krijgen wij al een idee over wie u bent, wat u in het dagelijkse leven doet en wat uw wensen zijn. Hierna bespreken wij uw wensen en geven de hairstylisten een passend advies over de mogelijkheden. Onze haarstylisten kijken ten alle tijden naar de conditie van uw haar en hoofdhuid en stemmen ons advies hierop af.

Kleuranalyse

Wilt u een haarkleur die mooi past bij de kleur van uw huid en ogen? Uiteraard met een goede coupe die uw gezichtsvorm versterkt. Dan is ons nieuwe concept zeker iets voor u! Onze haarstylisten kunnen u nog professioneler adviseren. Er wordt gebruik gemaakt van een korte vragenlijst, om zo meer inzicht te krijgen in uw levensstijl. Daarnaast gebruiken we moodboards om de adviezen visueel te maken en huidtoonstroken om te analyseren welke haarkleur het beste bij u past.

Komt u bij ons voor een kleurbehandeling dan krijgt u deze analyse van ons cadeau!

Wilt u uw haar kleuren of de haarkleuring laten bijwerken, dan kan dat bij ons. Wij werken met de producten van L’Oréal Professionnel. De kleuringen van L’Oréal Professionel Inoa zijn ammoniakvrije, ongeparfumeerde en permanente haarkleuringen. Het haar wordt gerespecteerd en de hoofdhuid wordt met zachtheid behandeld. Ervaar de natuurlijke reflecties, de sublieme glans en de perfecte dekking.

Is de staat van uw haar niet meer optimaal en is het regelmatig gekleurd, dan raden we u een Olaplex toevoeging bij de kleur aan. Deze behandeling zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw haar niet achteruit gaat. Ook een Olaplex herstelbehandeling – om tussendoor een boost aan uw haar te geven is een aanrader.

Onze hairstylisten worden regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en knip- en kleurtechnieken. Door middel van verschillende technieken kunnen wij u voorzien van de haarkleur die u wenst.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden of een afspraak maken? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of gelijk een afspraak inplannen via onze website.

Specials

Naast het knippen en kleuren van uw haar verzorgen wij ook bruidskapsels of andere professioneel gestylde kapsels voor speciale gelegenheden.

U vertrouwt ons iets heel belangrijks toe en dat vinden we oprecht een eer! Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u. Om ervoor te zorgen dat u als bruid dicht bij uzelf kunt blijven, creëren wij de allermooiste versie van u. Maar natuurlijk bieden we meer dan dat: met een bijpassende make-up, strak gelakte nagels en prachtig vormgegeven wenkbrauwen maakt u de look compleet.

Voor professioneel gestyld haar, maar ook voor complete looks met krullen, updo’s en braids. Een ultiem half uurtje me-time met een mooi resultaat. Vanaf € 29,95 bent u klaar voor een bijzondere avond, een belangrijke ontmoeting of een fantastisch feest.

BELANGRIJK: voor een optimaal resultaat is het van belang dat uw haar bij binnenkomst schoon en droog is, zonder toevoeging van stylingsproducten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze kapsalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken online.

U kunt uw gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling bij u in rekening brengen.

 

Hairextensions

Bij Berino Grou kunnen we ook prachtige hairexentsions zetten

Meer informatie

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak

Maak een afspraak