In onze kapsalon krijgt je haar alle aandacht

Hair

Hairstyling;

Bij Berino geven wij u en uw haar alle aandacht. In onze salon beschikken we over alle faciliteiten om uw haar op uiterst professionele wijze te verzorgen en te behandelen.

“Fantastische service! De stylistes nemen alle tijd voor je en denken echt mee.”

Tijdens onze professionele en vakkundige behandelingen letten wij erg op de kwaliteit van het haar en de conditie van de hoofdhuid. Voor het aanmeten van de juiste coupe, kijken we ook naar de gezichtsvorm. Zo komen we samen tot een mooi kapsel die persoonlijk bij u past. We brengen altijd verzorgende producten aan tijdens de behandeling, zodat we uw haar in optimale conditie houden.

Team

Het team van Berino Grou bestaat uit Annemieke, Corrie, Annet en Regina. Onze haarstylisten nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen u staat centraal! In onze salon kunnen wij u het totale pakket aanbieden; onze haarstylisten zijn gespecialiseerd in knippen, kleuren, haarextensions en haar- en hoofdhuidproblemen. Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland. Zo kunnen wij u verzekeren dat wij altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste kleur- en knip technieken.

Merken

In onze kapsalon werken we uitsluitend met hoogwaardige (kleur)producten van onze professionele,- ondersteunende en inspirerende partners. Dit zijn L’Oréal, Kérastase, Mediceuticals, Moroccanoil, Olaplex en Kevin Murphy. Mede door deze producten kunnen wij een hoge kwaliteit leveren in het eindresultaat van de behandelingen bij ons in de salon.

Online een afspraak plannen

Telefonisch: 0566-620233

Of via de mail: info@berino.nl