In onze kapsalon krijgt je haar alle aandacht

Hair

In onze kapsalon beschikken we over alle faciliteiten om uw haar alle aandacht te geven. De salon is modern en met een warme sfeer ingericht. Er is veel ruimte, u zit lekker comfortabel en onze medewerkers hebben alles bij de hand op uiterst professioneel te kunnen werken. U komt helemaal tot rust door een heerlijke hoofdhuidmassage welke standaard bij elke bezoeker wordt gedaan.

Hairstyling

Hairstyling is iets anders dan knippen. Wij letten erg op de samenstelling van het haar en de conditie van uw hoofdhuid. Ook kijken wij naar de gezichtsvorm, dit is belangrijk onderdeel voor het aanmeten van de juiste coupe. We verzorgen uw haar tot in de puntjes. Verzorgende producten worden altijd ingebracht voor een beter effect en langdurige werking.

Onze haarstylisten

Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland om de hoogte te blijven van de nieuws trends en knip- en kleurtechnieken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze kapsalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken.

Online een afspraak plannen

Telefonisch: 0566-620233

Of via de mail: info@berino.nl