Haarwerken

Haarverlies, om wat voor reden dan ook, kan veel impact op je zelfvertrouwen en je functioneren in het dagelijks leven hebben. Bij Berino doen wij er alles aan om je

Haarwerken | BerinoDe specialist in haarwerken

Berino Care is de specialist in haarwerken in Noord Nederland. Niet voor niets is Berino verkozen tot “Beste haarwerk salon van Nederland”. De specialisten van Berino zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Berino heeft een breed aanbod aan haarwerken, er is altijd een coupe die bij je past. We hebben zowel synthetische haarwerken als haarwerken van echt haar. Hieronder zie je een kleine selectie uit onze haarwerken.

Ga hier naar de website van BERINO CARE voor meer informatie.

Contact

Iedereen die op zoek is naar een haarwerk is erg gesteld op z’n privacy, daarom werken wij alleen op afspraak. In de salon is een speciale ruimte ingericht, waar we je persoonlijk kunnen ontvangen. Uiteraard kan het intake gesprek en het passen van een haarwerk ook thuis, of in het ziekenhuis plaatsvinden.Wil je meer informatie over de mogelijkheden en/of prijzen dan kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken of contact met ons opnemen.

BERINO GROU
Biensma 28 Grou
0566-620233
info@berino.nl

 

 

Maak een afspraak bij Berino Care

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij Berino Care

Neem contact op met Berino Care