Een vrouw zich weer vrouw laten voelen

Care (haarwerken, borstprotheses, lingerie)

Bertina heeft – door de ziekte van haar vader- van dichtbij meegemaakt welke impact haarverlies heeft op je zelfvertrouwen en je functioneren in het dagelijks leven. Dat was voor haar een reden om zich te specialiseren in haarwerken, borstprotheses en lingerie.

Persoonlijke begeleiding

24 uur per dag staan wij voor je klaar. Bertina en haar collega’s zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Zij begeleiden je persoonlijk en geven een eerlijk advies. Je bent altijd verzekerd van een coupe die bij je past, natuurlijk en comfortabel. Je bent erg gesteld op je privacy, daarom werken wij alleen op afspraak. In de salon is een speciale ruimte ingericht, waar wij je persoonlijk ontvangen. Uiteraard kan het intake gesprek en het passen van een haarwerk ook thuis, of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Bertina is gediplomeerd Mammacare adviseuse en dus gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses en lingerie. Bent je op zoek naar een passende hoofdmode? We hebben allerlei soorten mutsjes en sjawls.

Kijk op onze site www.berinocare.nl voor meer informatie.

SEHM en de ANKO

Wij worden elk jaar getoetst door de SEMH en de ANKO. De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. ANKO Haarwerkspecialisten staan voor deskundigheid en professionaliteit.

Zorgverzekeraar

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Daarom kunnen wij je alles uit handen nemen. We kijken voor je na voor welk bedrag je bent verzekerd en wat de vergoeding voor een haarwerk zal zijn. Alleen door de SEMH gecertificeerde haarwerkleveranciers kunnen een contract krijgen dus kwaliteit is gegarandeerd.

Een goed gevoel

Hier een link naar een prachtig stukje van een collega in de zorg uit het MCL over hoe zij ons ziet en wat voor gevoel wij mensen geven;  https://www.nursing.nl/Verpleegkundigen/Blogs/2017/3/Blog-Sandra-Een-zwart-uniform/

Maak een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij Berino Care.

0566-620233

Maak een afspraak bij Berino Care