Visagie

Laat zien hoe mooi u bent. Berino biedt veel mogelijkheden voor gezichtsbehandeling en lichaamsverzorging. Onze professionele medewerkers laten u weer stralen.

Make-up vereist een goede kijk op kleur en styling. Daarom is er de mogelijkheid bij een behandeling eerst een gratis huid- en/of kleuranalyse te doen. Wat voor type huid heeft u? Welke kleuren passen het best bij u? Ton sur ton of juist extreme kleuren. Hoe komen uw ogen het mooiste uit? Is er harmonie? Samen zoeken we naar de beste samenstelling van kleur en make-up. Voor make-up en visagie hebben we een ruimte in onze salon.

Make-up workshops

Tijdens de workshop leert u onder andere hoe u make-up het beste kunt aanbrengen. U hoeft niet alleen te luisteren, maar u probeert het zelf ook uit. Erg leuk om te doen met een vriendin, zus of moeder, dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt zelf ook een groep samenstellen. Vanaf 6 personen kun uzelf een datum inplannen en de 6e persoon is dan helemaal gratis! De kosten voor een make-up workshop zijn € 35,- per persoon.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

0566-620233

info@berino.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over visagie bij Berino? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op