‘The Swedish Glow’

Puur
Vloeibaar collageen supplement
De gehydrolyseerde collageen shots van The Swedish Glow voeden jouw lichaam, en vullen die essentiële vitaminen, mineralen, antioxidanten en proteïnen weer aan. Dat geeft jouw eigen collageenproductie een flinke oppepper. De vloeibare formule bevat 14x meer actieve ingrediënten dan collageenpillen of poeders. Daarbij wordt het ook nog eens efficiënter opgenomen.

Wat is collageen?
Collageen is een lichaamseigen proteïne, en het houdt jouw huid krachtig en soepel. Maar het speelt ook een belangrijke rol in tal van andere processen in je lichaam, zoals cel-regeneratie en ontstekingsremming. Kort door de bocht: collageen helpt je er jong uitzien én voelen.
Naarmate we ouder worden, wordt ons collageen steeds minder. Onderzoek wijst uit dat vanaf onze 20e verjaardag de collageenproductie elk jaar met 1% vermindert.

Boosting your collagen with The Swedish Glow makes you look (and feel) younger, healthier and even more beautiful. Natuurlijk.

 

Hoogste concentratie op de planeet
Marine collagen 13.000
Ons marine-collageen is een compleet supplement van krachtige proteïne peptiden. Gemaakt van gehydrolyseerd zoetwater viscollageen (type I en III*), houdt het je huid gehydrateerd. 20 ml per dag, 13.000 mg collageen per portie. Onze fles van 500 ml is goed voor 25 dagen collageeninname.

Koop hier direct online

 

 

 

 

Vegan collagen 5.000
Ons Vegan collageen is een volledig veganistisch collageensupplement, verrijkt met geselecteerde vitaminen en min

eralen die de natuurlijke collageenproductie van je lichaam stimuleren. Gebaseerd op essentiële aminozuren die te vinden zijn in traditionele op dieren gebaseerde collageenproducten, zijn L-glycine, L-alanine en L-glutamine het belangrijkst. De formule bevat een hoge concentratie van deze aminozuren, afkomstig van natuurlijke, plantaardige bronnen.

The Swedish Glow

 

 • Nieuw: Brow mapping

  22 september 2022

  Brow mapping Op zoek naar “the perfect brows”? Dan is deze nieuwe wenkbrauw behandeling echt iets voor u! Brow mapping is een techniek waarbij...

  Lees meer
 • Vacature leerling kapster

  19 december 2022

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dame of heer die bezig is met de opleiding tot allround kapper. Wij bieden een omgeving met...

  Lees meer
 • Vacature allround kapster, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste

  1 oktober 2023

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor onze prachtige salons; Berino Grou en Sneek. De locatie en het...

  Lees meer