‘The Swedish Glow’

Puur
Vloeibaar collageen supplement
De gehydrolyseerde collageen shots van The Swedish Glow voeden jouw lichaam, en vullen die essentiële vitaminen, mineralen, antioxidanten en proteïnen weer aan. Dat geeft jouw eigen collageenproductie een flinke oppepper. De vloeibare formule bevat 14x meer actieve ingrediënten dan collageenpillen of poeders. Daarbij wordt het ook nog eens efficiënter opgenomen.

Wat is collageen?
Collageen is een lichaamseigen proteïne, en het houdt jouw huid krachtig en soepel. Maar het speelt ook een belangrijke rol in tal van andere processen in je lichaam, zoals cel-regeneratie en ontstekingsremming. Kort door de bocht: collageen helpt je er jong uitzien én voelen.
Naarmate we ouder worden, wordt ons collageen steeds minder. Onderzoek wijst uit dat vanaf onze 20e verjaardag de collageenproductie elk jaar met 1% vermindert.

Boosting your collagen with The Swedish Glow makes you look (and feel) younger, healthier and even more beautiful. Natuurlijk.

 

Hoogste concentratie op de planeet
Marine collagen 13.000
Ons marine-collageen is een compleet supplement van krachtige proteïne peptiden. Gemaakt van gehydrolyseerd zoetwater viscollageen (type I en III*), houdt het je huid gehydrateerd. 20 ml per dag, 13.000 mg collageen per portie. Onze fles van 500 ml is goed voor 25 dagen collageeninname.

Koop hier direct online

 

 

 

 

Vegan collagen 5.000
Ons Vegan collageen is een volledig veganistisch collageensupplement, verrijkt met geselecteerde vitaminen en min

eralen die de natuurlijke collageenproductie van je lichaam stimuleren. Gebaseerd op essentiële aminozuren die te vinden zijn in traditionele op dieren gebaseerde collageenproducten, zijn L-glycine, L-alanine en L-glutamine het belangrijkst. De formule bevat een hoge concentratie van deze aminozuren, afkomstig van natuurlijke, plantaardige bronnen.

The Swedish Glow

 

 • Vacature schoonheidsspecialiste

  15 februari 2024

  Wij zijn op zoek naar een representatieve schoonheidsspecialiste met passie voor het vak. Een gedreven collega, teamplayer en die een positieve mindset heeft. Iemand...

  Lees meer
 • Nieuw; Nordsilk

  29 januari 2024

  Noordelijk goud voor je haar, (hoofd)huid en nagels Vol trots kunnen wij jullie vertellen dat Nordsilk vanaf nu bij ons verkrijgbaar is! Nordsilk werkt...

  Lees meer
 • Vacature kapper

  15 februari 2024

  Wij zijn op zoek naar een ervaren allround kapster of kapper. Een collega die vakbekwaam is, creatief, en een teamplayer. Iemand met een positieve...

  Lees meer