Nieuw: Hairtalk extensions

Met Hairtalk extensions kun je je eigen haar verlengen, volume geven of mooie kleuraccenten.

Waarom Hairtalk:
– Het Hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of –verdikking kan worden ingezet.
– Meer lengte, meer volume en schitterende kleureffecten.
– Bij het inzetten van Hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
– Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort. Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 6 tot 8 weken kunnen worden gedragen.
– Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik. Ze gaan 8 tot 12 maanden mee.
– Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.
– Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.
– Veelzijdige kleurencombinaties zonder extra kosten.
– Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken. Of van dun naar dik haar. Hairtalk creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.
– Hairtalk wordt alleen aangeboden door gecertificeerde professionals die elke keer weer een perfecte kwaliteit garanderen.

Plaatsen en te herplaatsenDe tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging
blijven ze 6 tot 8 weken in het haar zitten.

Verzorging van de Hairtalk extensions thuis
De verzorging van tape extensions is anders als die van hairextensions.  Bij tape extensions gebruik je shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar ook nooit nat borstelen.

Shampoo € 19,95
De natuurlijke oliën van het haar houden het glanzend. Veel traditionele shampoos verwijderen deze oliën volledig. De hairtalk Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van hair extensions. De unieke formule reinigt het haar zonder deze te ontdoen van hydratatie en voedingstoffen. De shampoo bevat een minimale hoeveelheid aan oliën en alcohol. Geconcentreerde hoeveelheden hiervan, zoals in traditionele shampoos, kunnen de kleefkracht van de haarstrips namelijk doen verminderen / te niet doen gaan.

Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Balsam € 19,95
Deze balsam ontwart het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: licht genoeg om in het haar te laten zitten of uit te spoelen. Slechts een kleine hoeveelheid gebruiken om in het haar te laten zitten zodat zich geen restanten opbouwen.

 • Balmain DoubleHair

  14 februari 2019

  DoubleHair is een gepatenteerd, herbruikbaar weft extensions systeem gemaakt van 100%, met zijde proteïne verrijkt, Echt Haar. De 9 cm brede wefts, bestaan elk...

  Lees meer
 • Fusio Scrub

  14 oktober 2019

  Awaken your beauty met FUSIO SCRUB! Fusio Scrub van Kérastase is de eerste op maat gemaakte salon scrub met essentiële oliën voor een gezonde...

  Lees meer
 • Het afvalgeheim van Bridget Maasland!

  1 februari 2020

  Het afvalgeheim van Bridget Maasland! Gisteren heeft ze officieel bekend gemaakt bij RTL Boulevard dat zij haar streefgewicht heeft behaald met de hulp van...

  Lees meer