Haarstyling

Bij Berino geven we je haar alle aandacht. We beschikken in onze salon over alle faciliteiten om je haar op uiterst professionele wijze te verzorgen.

“Fantastische service! De stylistes nemen alle tijd voor je en denken echt mee.”

Tot in de puntjes

Hairstyling is iets anders dan knippen. Wij letten erg op de samenstelling van het haar en de conditie van de hoofdhuid. Ook kijken wij naar de gezichtsvorm, dit is belangrijk onderdeel voor het aanmeten van de juiste coupe. Welk model staat het mooist? We verzorgen je haar tot in de puntjes. Verzorgende producten worden altijd aangebracht voor een beter effect en langdurige werking. Naast kleuren en knippen kunnen we ook prachtige hairextensions aanbrengen.

Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland om de hoogte te blijven van de nieuws trends en knip- en kleurtechnieken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze kapsalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt uiteraard ook direct een afspraak maken online.

U kunt uw gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling bij u in rekening brengen.

 

Hairextensions

Bij Berino Grou kunnen we ook prachtige hairexentsions zetten

Meer informatie

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak

Maak een afspraak