Cosmetisch dermataloog

Berino werkt samen met Cosmetisch Dermatoloog Dr. Aleida Dijkstra. Dr. Aleida Dijkstra is cosmetisch dermatoloog met als specialisaties: Injectables botox, fillers, laserbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Zij is bekend van RTL programma’s “Dit is mijn lijf”en “Gewoon mooier”.

Dr. Aleida Dijkstra is op afspraak aanwezig bij Berino om behandelingen te doen zoals:

  • Botox: voor fronslijnen, kraaiepootjes, voorhoofdslijnen, halslijnen, migraine, overmatig zweten van handen en voeten
  • Huid verjonging met eigen bloedplasma (PRP)
  • Behandelingen met Fillers (Alleen op basis van veilig oplosbare hyaluronzuur): Voor plooien en rimpels, lijnen in het gelaat, zoals lijnen bovenlip, wallen onder de ogen, storende afhangende mondhoeken, verbeteren van de lippen, verbeteren craquelé aspect van de huid (hydratie), volume verlies wangen, liquid facelift met fillers, verbeteren van vermoeide uitstraling en het opfrissen van de huid.
  • MyraDry behandeling: Definitieve oplossing voor okselzweten – Behandeling van dunner wordend haar ( vrouwen, tgv overgang, en mannelijke haaruitval) met eigen bloedplasma (PRP) en LED licht
  • Huidverzorgingsadviezen , zonbescherming, vitamine A zuur crème, crème tegen pigmentvlekken

Contact

Voor meer informatie, advies over de behandelingen of het maken van een afspraak dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op Meer informatie

Download brochure

In deze brochure vind je meer informatie over cosmetische behandelingen bij Berino in Grou.

Bekijk de brochure

Neem contact op

Neem geheel vrijblijvend contact op met Berino.

Neem contact op