Pedicure

Vanaf 1 oktober een medisch pedicure bij Berino Grou
Graag stelt Wilma haarzelf even aan jullie voor;

‘Ik ben Wilma. Een aantal jaren geleden heb ik een carrière switch gemaakt. Van de mode via nagelstyliste naar de basis pedicure en nu al weer een aantal jaren ook medisch pedicure. 
Ik hou van voeten in al zijn of haar facetten. Ik blijf op de hoogte van alle in’s en out’s op dit vakgebied d.m.v. vakliteratuur en bijscholingen. Maar ook in de praktijk blijf ik leren, want geen enkele voet is hetzelfde. Noem mij maar een ‘vakidioot’!
Als medisch pedicure ben ik mij meer dan bewust van de risico’s die ziekten zoals diabetes met zich mee kunnen dragen. Jouw voeten zal ik dan ook met de grootste zorgvuldigheid en aandacht behandelen.
Ook overige zogenaamde risicovoeten krijgen mijn volledige aandacht om zo mee te kunnen helpen om problemen te voorkomen.
Gelukkig is het ook nog steeds zo dat jij ook welkom bent bij mij voor een extra kwaliteitsmoment aan jouw voeten. Bijvoorbeeld voor je vakantie of gewoon omdat jij het jouw voeten gunt.
In deze steeds meer vluchtige wereld is het fijn om even letterlijk en figuurlijk stil te kunnen staan, dat verdient jij, maar ook zeker jouw voeten. Tenslotte dragen zij jou elke dag weer. Mijn credo blijft net zoals in de mode, mensen helpen en blij en tevreden naar huis te laten gaan.
Ik ben trots op dit mooie vak en zie jou dan ook graag bij mij in de stoel tegemoet!

Lieve groet,

Wilma’

Afspraak
Bij Wilma kun jij terecht voor een reguliere pedicure behandeling of een behandeling met een heerlijk wellness moment eraan toegevoegd waarbij de voeten even lekker worden gemasseerd. Maar doordat zij medisch pedicure is kun jij ook bij haar komen als je last hebt van een voetprobleem zoals; een likdoorn, ingegroeide teennagel, kloven of schimmelnagels.

Jij kunt alvast een afspraak maken op: www.berino.nl