Powerslim centrum van de maand van Nederland!

Powerslim

PowerSlim is een afslankprogramma door diëtisten ontwikkeld. Het programma is erop gericht om je streefgewicht te behalen, maar met name te behouden. Powerslim gaat altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. De Powerslim coaches van Berino worden regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Voorop staat dat Powerslim geen dieet is. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Het Powerslim programma is daarnaast zo ontwikkeld, dat het eenvoudig is in te passen in je normale dagelijkse leven. Het programma is ingedeeld in 3 verschillende fases, met elk 6 eetmomenten per dag. Je begint in de stricte fase, waar je snel gewicht zult verliezen. Via de overgangsfase ga je naar de stabilisatiefase, waarin je je streefgewicht gaat behouden.

Koolhydraatarm

De producten en recepten van Powerslim zijn allen gebaseerd op het koolhydraatarm, eiwitrijk principe. Bij de meeste afvalprogramma’s raak je veel spiermassa kwijt. Doordat je met Powerslim zo’n 100 gram eiwit per dag binnen krijgt behoudt je je spiermassa terwijl je afvalt. Dit betekent dat je puur vet aan het verbranden bent.

Veel variatie met Powerslim

Het Powerslim programma biedt onwijs veel variatie. Het assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Met deze producten kun je eindeloos variëren. De diëtisten van Powerslim hebben per fase tientallen heerlijke recepten samengesteld. Je hoeft in maanden echt geen dag hetzelfde te eten. De recepten zijn ingedeeld per fase. Ga je een fase vooruit? Dan wordt het aanbod aan recepten alleen maar groter!

BERINO IS UITGEROEPEN TOT POWERSLIM CENTER VAN DE MAAND! Lees hier meer

Contact

Wil jij ook je streefgewicht behalen? Of wil je eerst meer informatie over Powerslim? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze Powerslim coaches.

Neem contact opMaak een afspraak

Powerslim coaches

Onze Powerslim coaches begeleiden jou naar je streefgewicht.

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak

Je kunt nu geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Powerslim coaches.

Maak een afspraak

Powerslim centrum van de maand

In mei was Berino het Powerslim centrum van de maand. Lees hier het verhaal!

Lees het verhaal