Powerslim centrum van de maand van Nederland!

Afslanken

De Powerslim coaches van Berino gaan jou helpen je streefgewicht te behalen!

PowerSlim is een afslankprogramma door diëtisten ontwikkeld. Het programma is erop gericht om je streefgewicht te behalen, maar met name te behouden. De diëtisten van Powerslim gaan altijd uit van de allerlaatste wetenschappelijke inzichten. De Powerslim coaches van Berino worden regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt niet een hoop geld uitgeven en veel energie steken in een resultaat wat uiteindelijk maar tijdelijk is. Met Powerslim kun je een snel, maar wel blijvend resultaat behalen, maar wel op een gezonde manier.

Niet minder eten, maar anders eten

Voorop staat dat Powerslim geen dieet is. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Het Powerslim programma is daarnaast zo ontwikkeld, dat het eenvoudig is in te passen in je normale dagelijkse leven.

Berino coaches

Van één van onze Powerslim coaches krijg je langdurige persoonlijke begeleiding.  Regelmatig kom je langs voor een complete lichaamsmeting. We houden onder andere je gewicht, vetpercentage, vochtpercentage etc. bij. Met behulp van deze gegevens en je persoonlijke voorkeuren kunnen we het programma helemaal op jou afstemmen.  Onze Powerslim coaches zijn altijd bereikbaar, zodat je een direct aanspreekpunt hebt bij vragen.

Contact

Onze Powerslim coaches kunnen je alles uitleggen over Powerslim en wat jij ervan kunt verwachten. Geheel vrijblijvend kun je bij ons een afspraak maken, of contact opnemen.

0566-620233

Of via de mail: info@berino.nl

BERINO IS UITGEROEPEN TOT POWERSLIM CENTER VAN DE MAAND. Lees hier meer

Maak een afspraak

Je kunt nu geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Powerslim coaches.

Maak een afspraak

Powerslim centrum van de maand

In mei was Berino Powerslim centrum van de maand. Lees hier het verhaal

Lees het verhaal