Huidverbetering

Er zijn allerlei factoren die de huid behoorlijk kunnen beschadigen of als erg storend kunnen worden ervaren. Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ziekte, overmatige zonn, roken, acne littekens, pigmentvlekken, striae en grove poriën zijn veel voorkomende problemen. Berino biedt verschillende behandelingen aan die je huid kunnen verbeteren en wat kunnen doen aan bovenstaande problemen.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.
Lees meer over onze bindweefselmassage.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling waarbij de schoonheidsspecialiste met een vacuüm pen met speciaal diamant slijpsel of Alu oxide kristallen op de huid werkt. Hierdoor worden vervolgens dode/ oude cellen losgemaakt en verwijderd.
Lees meer over microdermabrasie

Skin-Needling

Skin Needling van Medik8 is een huidverjongingstechniek waarbij met een roller met titanium naaldjes over de huid wordt gerold. De naaldjes maken minuscule gaatjes in de huid. Skin-needling is een veilige, simpele en pijn vrije behandeling voor:

  • Kraaienpootjes en fijne lijntjes
  • Huid elasticiteit
  • Littekens
  • Acne
  • Vergrote poriën
  • Zon beschadiging
  • Wallen
  • Striae
  • Cellulite

Lees meer over skin-needling

Cosmetisch Dermataloog

Berino werkt samen met Cosmetisch Dermatoloog Dr. Aleida Dijkstra. Dr. Aleida Dijkstra is cosmetisch dermatoloog met als specialisaties: Injectables botox, fillers, laserbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Maak een afspraak Neem contact op

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

Prijslijst

Bekijk onze prijslijst eenvoudig online

Bekijk prijslijst