Parfumproeverij

Een parfumproeverij is een fantastisch idee voor een teamuitje of vrijgezellenfeest. Een origineel cadeau om te geven en te krijgen!

De collectie van In Fine onderscheidt zich duidelijk van alle andere merken door de eigen collectie van 56 unieke parfums. Welke geuren passen bij u? De zeer speciale, gedurfde en zelfs extravagante parfums? Of kiest u uit de klassieke, traditionele en subtiele parfums? Onze parfumcollectie is er voor vrouwen en voor mannen.

Hoe werkt de parfumproeverij?

Je selecteert alle parfums die je lekker vindt, je ruikt 1 voor 1 elk parfum, zet je verstand volledig op nul, denk niet na en reageert op intuïtieve wijze op de parfums. Na deze eerste selectie kiezen we in een volgende stap je meest favoriete parfums, daarmee gaan we je parfumeren. Deze parfums worden bij je getest om te merken hoe ze bij je gaan ruiken in combinatie met je eigen lichaamsgeur en lichaamswarmte.

Ervaar de parfumproeverij in een gezelschap, een origineel idee voor een groep vrienden en/of vriendinnen, familie maar ook zeer verrassend als vrijgezellenfeest of als teambuilding met collega’s/medewerkers. Je krijgt een introductie over het parfumhuis In Fine, je wordt begeleid door de uitgebreide collectie op zoek naar je eigen persoonlijke parfum. De keuzes worden gedetailleerd in de groep besproken en de karakters van de gekozen parfums worden uitgelegd. Na verschillende selecties parfumeren wij je met je 4 meest favoriete parfums. Je krijgt een uitgebreide karakter omschrijving over jou geselecteerde parfums, daarna kies je het parfum wat het best bij je past.

De parfumproeverij kan ook als relatie of kerst- of eindejaarsgeschenk dienen!!

Neem contact op

Contact

Neem contact op met Berino voor meer informatie over een parfumproeverij

Neem contact op