Haarstyling

Bij Berino geven we je haar alle aandacht. We beschikken in onze salon over alle faciliteiten om je haar op uiterst professionele wijze te verzorgen.

“Fantastische service! Anneke en Bertina nemen alle tijd voor je en denken echt mee.”

Tot in de puntjes

Hairstyling is iets anders dan knippen. Wij letten erg op de samenstelling van het haar en de conditie van de hoofdhuid. Ook kijken wij naar de gezichtsvorm, dit is belangrijk onderdeel voor het aanmeten van de juiste coupe. Welk model staat het mooist? We verzorgen je haar tot in de puntjes. Verzorgende producten worden altijd aangebracht voor een beter effect en langdurige werking. Naast kleuren en knippen kunnen we ook prachtige hairextensions aanbrengen.

Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland om de hoogte te blijven van de nieuws trends en knip- en kleurtechnieken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze kapsalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt uiteraard ook direct een afspraak maken.

Maak  een afspraak Neem contact op

U kunt uw gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling bij u in rekening brengen.

 

Trends najaar-winter 2017-2018

Pixie
Wat we erg veel zien op de runways zijn de korte kapsels (pixie). Ook bekende actrices en artiesten hebben zich al een kort koppie laten aanmeten. 

 

 

 

 

De boblijn
We zien ook de bob weer verschijnen. De ‘lob’ (lange bob) was de afgelopen tijd ook erg populair, maar dit najaar gaat die toch echt plaats maken voor de bob. De bob valt iets onder de kaaklijn of zelfs nog een stukje korter. Je kan er wel echt van alles mee; stijlen,krullen of met een stoere pony.

 

 

 

 

 

Asymmetrisch
Ook deze trend gaan we zien dit najaar. Een asymmetrisch kapsel kan worden gecreëerd door de achterkant en/of de zijkant op te scheren en de andere kant langer te laten. Dit geeft een heel stoer en speels effect.

 

 

 

 

Hairextensions

Bij Berino Grou kunnen we ook prachtige hairexentsions zetten

Meer informatie

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak

Maak een afspraak