Haarstyling

Bij Berino geven we je haar alle aandacht. We beschikken in onze salon over alle faciliteiten om je haar op uiterst professionele wijze te verzorgen.

“Fantastische service! De stylistes nemen alle tijd voor je en denken echt mee.”

Tot in de puntjes

Hairstyling is iets anders dan knippen. Wij letten erg op de samenstelling van het haar en de conditie van de hoofdhuid. Ook kijken wij naar de gezichtsvorm, dit is belangrijk onderdeel voor het aanmeten van de juiste coupe. Welk model staat het mooist? We verzorgen je haar tot in de puntjes. Verzorgende producten worden altijd aangebracht voor een beter effect en langdurige werking. Naast kleuren en knippen kunnen we ook prachtige hairextensions aanbrengen.

Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland om de hoogte te blijven van de nieuws trends en knip- en kleurtechnieken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze kapsalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt uiteraard ook direct een afspraak maken online.

U kunt uw gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling bij u in rekening brengen.

 

Trends

De herfst komt eraan, misschien weer tijd voor een nieuwe haarkleur?! We hebben de haarkleur trends van dit najaar voor je op een rijtje gezet.

Highlights met een gouden ondertoon
Perfect voor het najaar en passend bij de herfstkleuren. Laat de highlights wat lager inzetten, zodat ze mooi langs je gezicht vallen.

 

 

 

Koper en dieprood
Van warm koper tot dieprood, helemaal trendy voor aankomende herfst. Wil je niet helemaal een koperkleurig kapsel? Kies dan voor koperkleurige highlights in roodbruin haar en creëer zo een mooie warmte in je haarkleur.

 

 

 

 

 

IJsblond en zilvergrijs
Ook dit najaar komen de grijstinten weer voorbij. Vind je ijsblond too much? Laat dan de uitgroei donker aanzetten en overlopen in ijsblond, zo creëer je alsnog een erg gaaf effect.

 

 

 

 

 

Chocoladebruin
Chocolade tinten zijn dit najaar weer helemaal terug. Heb je op dit moment een lichte coupe? Ga dan deze herfst voor een mooie donkerbruine look.

 

 

 

 

 

 

Assig zwart
Je leest het goed, assig zwart. Zwart haar met een assige ondertoon of zwart met een donkerbruine gloed. Deze trend is bij celebrities al een tijd erg populair.

 

 

 

Askleurige basis
Een askleurige basis, die vervolgens overloopt naar blauw, grijs of paars. In Amerika zie je dat al wat langer voorbij komen. Als je van kleur houdt is dit dé trend voor jou!

 

 

 

 

 

 

 

Hairextensions

Bij Berino Grou kunnen we ook prachtige hairexentsions zetten

Meer informatie

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak

Maak een afspraak