Afvallen met Powerslim

Bij Berino kun je afvallen met het succesvolle programma Powerslim. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. We hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Kijk hier voor meer informatie.

Heleen Oevering, 45 Jaar uit Hardinxveld

“Voor mij dit jaar een stralend begin!*”

Ik zat niet lekker in mijn vel. Wat ik ook probeerde, het lukte me maar niet om mijn doel te bereiken. Ik was een typische jojo’er. Op 1 januari 2018 deed ik mee aan de nieuwjaarsduik. Toen ik mezelf op een filmpje daarvan terug zag, schrok ik. Ik besloot dat het genoeg was. De gehele maand januari probeerde ik van alles maar toen niets bleek te helpen was ik radeloos.

Een vriendin van me vertelde over haar PowerSlim coach en ik besloot contact met haar op te nemen. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan! Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen.

Vanaf het eerste moment was ik blij verrast. Het PowerSlim programma was prima te combineren met mijn gezinsleven en mijn onregelmatige werktijden. Het traject ging me heel goed af.

Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt! PowerSlim is me super goed bevallen. Ik zit nu in de derde fase van het programma waarin ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon ga aanpassen, zodat ik ook in balans blijf en niet terugval in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach ben ik er van overtuigd dat dat gaat lukken!

Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!

Bekijk hier het verhaal op You Tube

0566-620233
info@berino.nl

 • Balmain DoubleHair

  14 februari 2019

  DoubleHair is een gepatenteerd, herbruikbaar weft extensions systeem gemaakt van 100%, met zijde proteïne verrijkt, Echt Haar. De 9 cm brede wefts, bestaan elk...

  Lees meer
 • NIEUW: Lash Lifting

  15 december 2018

  Wil je een mooie oogopslag zonder mascara? Lash Lifting is een professionele wimperlifting, die de natuurlijke wimper lift. De wimpers worden gelift vanaf de...

  Lees meer
 • Berino nu ook in Heerenveen

  1 april 2018

  Sinds 1 april hebben we ook een salon in Heerenveen. We hebben hier een super mooie kapsalon en ook het aanmeten van haarwerken en...

  Lees meer